Home > General > Els bancs centrals continuen marcant el ritme dels mercats

Els bancs centrals continuen marcant el ritme dels mercats

21/11/2015

Aquesta setmana ha estat la dels valors americans. Les accions dels Estats Units han firmat el millor comportament setmanal de l’any, amb l’euro cada vegada més dèbil enfront al dòlar, i els rendiments dels bons governamentals en mínims (el Bund a 10 anys, referència del mercat del deute europeu, se situava per sota del nivell de 0,5). Al final els mercats financers fluctuen al ritme de les decisions dels bancs centrals, i aquesta setmana hem conegut les actes de les reunions tant del BCE com de la Fed. Ambdues no van sorprendre: la Reserva Federal aprofundeix en la idea d’iniciar la pujada de tipus, mentrestant que el BCE anuncia que està disposat a fer el necessari per aconseguir l’objectiu d’inflació.

Categories: General Tags: