Home > General > Els bancs centrals tenen la paella pel mànec

Els bancs centrals tenen la paella pel mànec

20/11/2015

Les actes de la Fed publicades dimecres al tancament dels mercats europeus van deixar clar que la majoria dels seus membres del comitè pretenen iniciar un cicle de pujades de tipus per a la pròxima reunió (15 i 16 de desembre). Wall Street es va disparar en conèixer les intencions de la Reserva Federal, presidida per Janet Ye­-llen. Ateses les millores del quadre macroeconòmic dels Estats Units, que donen suport a la primera pujada de tipus des del 2006, els inversors es prenen les novetats com una bona notícia. Per la seva banda, el Banc del Japó ha mantingut el ritme d’estímul monetari, agafant-se a l’esperança que la recuperació econòmica està a prop tot i les desafiadores condicions globals.

Categories: General Tags: