Home > General > La psicosi terrorista elimina l’eufòria dels mercats

La psicosi terrorista elimina l’eufòria dels mercats

19/11/2015

Tot el pànic que el terrorisme està injectant aquests dies a diferents ciutats i capitals europees, després dels horrorosos atacs a París de divendres passat, la pujada del preu del petroli s’ha reactivat i l’eufòria que van viure els mercats dimarts passat es va apagar. En clau espanyola, l’IBEX-35 va ser el selectiu amb pitjor comportament de la jornada. El principal motiu va ser Telefónica, que descomptava el valor dels drets de l’script dividend. Pel que fa al CAC de París, aquest es veia afectat per l’evolució de línia aèria Air France, després de cancel·lar dos vols per amenaces d’un nou atac terrorista. L’euro continuava amb la seva evolució baixista contra el dòlar i es situava al nivell d’1,0635 en el moment del tancament dels mercats europeus.

Categories: General Tags: