Home > General > Els mercats s’animen i donen l’esquena al terror

Els mercats s’animen i donen l’esquena al terror

18/11/2015

La debilitat de l’euro, el petroli en mínims, la millora de l’índex de confiança alemany ZEW, els pobres resultats empresarials del tercer trimestre i el mínim impacte que va tenir els terribles atacs terroristes a París divendres passat han creat una fórmula inexplicable pels inversors que ha fet que els mercats hagin rebotat amb pujades per sobre del 2%. Els resultats de dilluns passat del gegant del gran consum nord-americà Wal-Mart van fer animar encara més les pujades, després que la dada de l’IPC dels Estats Units s’ajustés a les expectatives. Així doncs, enmig d’una setmana amb escasses referències macroeconòmiques, les notícies que sorgeixin seran les que faran moure el mercat.

Categories: General Tags: