Home > General > La Xina, tancada per vacances

La Xina, tancada per vacances

02/10/2015

Comença el trimestre de més a menys. Els primers compassos de la jornada marcaven optimisme, amb les borses europees obrint de color verd, tenint com a referència els mercats asiàtics, els quals tancaven amb significants pujades. Cal tenir en compte que els mercats xinesos romandran tancats fins al pròxim 10 d’octubre, així que a Europa li mancarà una referència que en els últims temps ha servit per llastar el seu comportament. En clau microeconòmica, el protagonista de la jornada va ser Repsol. La petroliera espanyola arribava a marcar una gens menyspreable pujada del 5%. Aquesta va tornar a ser notícia per les seves desinversions, en aquest cas per la venda a Gas Natural i Redexis d’actius de gas canalitzat.

Categories: General Tags: