Home > General > Esperant Draghi

Esperant Draghi

03/09/2015

Hem tancat el mes estival per excel·lència. Agost sona a vacances, relaxació i tranquil·litat. Ni molt menys el que ha passat als mercats. Un dels mesos més turbulents i volàtils de l’any. I en alguns actius, un mes que ha portat unes correccions que els ha situat en nivells de crisi. El primer dia del mes de setembre, la famosa tornada al col·le no ha estat exempta del nerviosisme dels inversors. El fantasma de la Xina s’ha fet notar, i els mercats globals han tancat amb correccions superiors al 2%. Aquest dimecres ha estat una jornada de passada, esperant la reunió del Banc Central Europeu d’avui. Per la seva banda, el dòlar es mantenia estable al nivell per sobre de l’1,1250… esperant Mario Draghi.

Categories: General Tags: