Home > General > S’obren clarianes

S’obren clarianes

26/08/2015

Després de la brutal tempesta de dilluns, els mercats van despertar sota el signe de la inquietud, però amb el pas de les hores els parquets consolidaven el rebot. A poc a poc les caigudes de principi de setmana es transformaven en notables pujades que donaven un punt de tranquil·litat als inversors. A més a més, la Xina va animar els compradors rebaixant els tipus d’interès. Tot i que la borsa de Xangai, l’origen de les turbulències, va marcar una nova caiguda del 7,63%, els principals indicadors europeus tancaven la sessió amb unes pujades de prop del 4%. L’IBEX-35 encapçalava els ascensos superant els 10.000 punts.
Pel que fa al mercat de divises, l’euro, després dels màxims d’ahir es depreciava i cotitzava a 1,15 dòlars. El ien corregia les pujades i el petroli s’incrementava més d’un 3%. En espera de bones notícies provinents del gegant asiàtic, els mercats seguien un important rebot general.

Categories: General Tags: