Home > General > Sessió sense una tendència definida

Sessió sense una tendència definida

19/08/2015

L’absència de grans referències macroeconòmiques i el baix volum de negoci, propi del període estival, feien que hi hagués constants canvis de signes als índexs del vell continent. L’inici de la sessió estava marcada per suaus descensos, condicionat un cop més per una nova caiguda del mercat de valors xinès, on l’índex Shanghai Composite es va deixar més d’un 6%. Els principals índexs europeus giraven a l’alça per moure’s durant tot el matí a nivells propers als del tancament de la jornada anterior.
L’IBEX-35 cotitzava en línia amb els altres índexs europeus, sent incapaç de recuperar els 11.000 punts. El Congrés espanyol debatia l’aprovació del tercer rescat grec, però l’atenció dels inversors se centrava en el que passarà al parlament alemany, que sotmet a votació les ajudes gregues. A Wall Street predominava el vermell, tot i una relativa millora de les dades de la construcció d’habitatges. Els inversors americans es mostraven cautelosos i optaven per les vendes en espera de conèixer el contingut de les actes de l’última reunió de la Fed. L’euro es quedava en 1,106 dòlars després de recuperar terreny.

Categories: General Tags: