Home > General > La Xina continua punxant

La Xina continua punxant

29/07/2015

L’atenció de la jornada es desplaçava, a més del període de resultats empresarials, a la Xina i a la reunió de la Reserva Federal. L’índex Shanghai Composite ampliava les seves caigudes tot i que les pèrdues eren més moderades, tancant a -1,7%. Les novetats sobre la política monetària als Estats Units es coneixeran avui. Al vell continent, les borses van tancar en verd després de la treva en la primera de les dues jornades de la reunió de la Fed. El DAX alemany consolidava al nivell dels 11.000 punts i el CAC francès, de la seva part, s’apropava als 5.000. Pel que fa a l’indicador espanyol, va adquirir un signe més favorable, comparat amb les jornades anteriors, apuntalant-se per sobre dels 11.200 punts. Els resultats presentats per Endesa, millors dels esperats, situaven l’elèctrica al capdavant dels valors més revaloritzats de l’IBEX, amb pujades del 4%. A l’extrem oposat destacava Dia, amb baixades superiors al 5%.

Categories: General Tags: