Home > General > Tanquem la setmana en vermell

Tanquem la setmana en vermell

25/07/2015

En l’última sessió de la setmana, l’IBEX-35 va caure prop de l’1% a causa de les retallades al sector financer, que impedien que el selectiu espanyol avancés. Aquesta dada feia que fos l’indicador mes baixista entre els principals indicadors d’Europa, es deixés un 0,7% i se situés per sota dels 11.400 punts. Pel que fa als resultats empresarials, el protagonista va ser Banc Sabadell, que tot i tenir uns beneficis del 55% superiors respecte a l’any anterior va acabar la jornada corregint prop d’un 5,5%.
L’indicador avançat PMI, el qual transmet les sensacions de les principals empreses pel que fa a l’eurozona, s’ajustava a les previsions i se situava en 52,2.
Als Estats Units, l’indicador quedava fixat per sobre de les expectatives dels analistes, tot situant-se en 53,8, mentre que a la Xina la dada preliminar se situava al nivell mes baix en 18 mesos.

Categories: General Tags: