Home > General > La temporada de resultats agafa protagonisme

La temporada de resultats agafa protagonisme

18/07/2015

En jornades anteriors les borses europees es decantaven, des de la preobertura, per les pujades. A la sessió d’ahir cotitzaven amb un signe pràcticament pla i van tancar en números negatius. La incertesa agafa força pel que fa a la renda variable després d’una escalada espectacular i coincidint amb l’últim venciment mensual dels futurs abans d’agost.
L’indicador espanyol perdia l’optimisme de les últimes 7 jornades que havien encadenat en verd i finalitzaven amb un resultat negatiu de -0,13%.
Deixant de banda el vell continent, a Wall Street predominaven les pujades de renda variable com per exemple la forta pujada que registrava Google després de presentar els seus resultats trimestrals. La companyia s’enlairava fins a pujades que superaven el 15% renovant els seus màxims històrics intradia.
Per últim, el Nikkei va tancar a l’alça i la Xina després d’una mala ratxa accelerava la seva remuntada amb pujades finals del 3,5%.

Categories: General Tags: