Home > General > Xina i Grècia comparteixen protagonisme als mercats

Xina i Grècia comparteixen protagonisme als mercats

16/07/2015

La jornada va començar amb un ensurt baixista a Xina. L’índex Shanghai Composite va frenar la seva remuntada i va minvar fins a un 3% tot i el creixement de l’economia del gegant asiàtic (7%) al segon trimestre de l’any.
Pel que fa a Europa, el punt d’interès seguia sent Grècia, els inversors mantenien les mirades a la votació del Parlament d’Atenes per aprovar les reformes imposades per la troica. Syriza afronta la votació amb el partit dividit i amb la necessitat de rebre el suport d’altres forces polítiques. Mentrestant, Brussel·les intenta suavitzar la tensió de la situació del país hel·lè amb un crèdit pont de 7.000 milions mentrestant no s’arriba a un acord per a un tercer rescat. Amb aquestes notícies, les borses europees vivien una jornada relaxada fent que el parquet espanyol acabés amb una lleugera remuntada que va ajudar a recuperar els 11.300 punts.

Categories: General Tags: