Home > General > Mercats insípids en espera de més novetats

Mercats insípids en espera de més novetats

15/07/2015

Les borses europees tancaven amb lleugeres pujades deixant enrere el ral·li ocasionat per l’acord de Grècia. Els inversors es mantenen cautelosos esperant novetats del país hel·lè. Al Govern de Tsipras li espera encara un camí pantanós fins a assolir les exigències imposades per Brussel·les i mitigar la divisió generada al seu partit. L’índex espanyol, sense grans estímuls per donar continuïtat a la seva escalada durant les últimes quatre jornades anteriors, s’esforçava per mantenir els 11.200 punts. Amb el transcurs de les jornades, l’atenció es transporta a la política monetària dels Estats Units. La previsió d’una pujada dels tipus de la Reserva Federal al setembre, la primera des del 2006, situava l’euro als 1,10 dòlars. Pel que fa al mercat dels commodities, l’acord nuclear amb Iran marcava la jornada. El preu del barril es desinflava fins als 57 dòlars.

Categories: General Tags: