Home > General > La setmana comença bé

La setmana comença bé

14/07/2015

Diumenge era la data límit per aclarir si hi havia un acord entre Grècia i l’euro- grup per a un tercer rescat. No obstant això, la jornada va acabar sense cap pacte definitiu. El dia d’ahir, just abans de l’obertura dels mercats europeus, va sorgir la notícia més esperada amb l’acord de Grècia i evitar la seva sortida de la zona euro. El pròxim pas serà dimecres, quan el parlament haurà d’aprovar aquest acord. Els mercats europeus van celebrar l’acord grec i van incrementar fins al punt percentual. L’indicador espanyol tancava per sobre dels 11.000 punts amb un ascens de l’1,71%. Pel que fa a la borsa xinesa tornava a aportar referències alcistes, ampliant la remuntada amb un 2,4%. Els operadors dels mercats de divises no es deixen portar per l’entusiasme sobre Grècia, i recorden els missatges de la Reserva Federal que avançaven una pujada dels tipus als Estats Units. Per conseqüència, l’euro es va replegar i va baixar prop dels 1,10 dòlars.

Categories: General Tags: