Home > General > Jornada de treva i optimisme als mercats europeus

Jornada de treva i optimisme als mercats europeus

10/07/2015

Els punts neuràlgics dels mercats es diversifiquen, però a Europa continuen fixades totes les mirades a Grècia. El país hel·lè té quatre dies per evitar la seva sortida de l’euro. Ahir, van haver-hi avenços en demanar formalment un tercer rescat. Tsipras prepara una bateria de reformes estimada de 12.000 milions d’euros. Les opcions d’un acord ja es veuen a l’horitzó i l’optimisme es va propagar pels mercats europeus. Tots els índexs europeus van acabar amb verd i l’IBEX aprofitava el vent a favor per pujar i finalitzar la sessió amb 2,88%.
A l’altre costat de l’Atlàntic, la jornada va ser més tortuosa, Wall Street va sofrir una aturada de tres hores per un problema informàtic i va estar condicionat pels actes de la Reserva Federal.
En contra, l’índex Shangai Composite va parar l’hemorràgia de les últimes setmanes amb un rebot del 6% que permet agafar aire als mercats financers.

Categories: General Tags: