Home > General > ‘Stand by’ d’Atenes

‘Stand by’ d’Atenes

08/07/2015

Europa s’ha donat 48 hores d’interval per aconseguir un nou acord. El nou ministre de Finances grec, Euclides Tsakalotos, va comparèixer ahir al seu primer Eurogrup sense les noves propostes que els socis de l’Eurozona demanaven per part d’Atenes. Des dels Estats Units pressionen a la zona euro perquè Grècia continuï dins de la moneda comunitària. El Fons Monetari Internacional, que fins ara havia estat un dels principals obstacles amb el qual havia xocat Grècia, mostra ara un tarannà més conciliador. Pel que fa als diferents índexs europeus després d’una obertura a l’alça van tornar a minvar en paral·lel amb les notícies que provenien de Grècia i de la reunió de l’Euro grup. Les borses segueixen sense poder sortir d’aquesta espiral baixista i l’IBEX va tancar amb pèrdues de l’1,84%.

Categories: General Tags: