Home > General > ‘Oxi’ o ‘Nai’?

‘Oxi’ o ‘Nai’?

04/07/2015

Amb els mercats encara mirant de reüll la situació a Grècia, a dia d’avui els principals índexs europeus es mantenen en espera de la votació de diumenge. Aquest referèndum servirà per reflectir la voluntat dels grecs sobre la seva pertinença a la Unió Europea i determinar el suport de la societat a l’actual govern de Tsipras, agreujada pel corralito viscut aquests últims dies. Amb aquest panorama geopolític les borses europees semblen esperar el final d’aquesta situació i no marcar un full de ruta determinat. La majoria dels índexs perden poc menys d’un punt percentual i l’euro s’enforteix poc més de 0,48 punts. Als Estats Units, els mercats es mantenien tancats a causa de la festivitat del Dia de la independència. En definitiva, estarem atents a la decisió de demà, a les primes de risc europees i sobretot a la capacitat dels mercats europeus de digerir qualsevol possible resultat del referèndum.

Categories: General Tags: