Home > General > Esperant la resposta del poble grec

Esperant la resposta del poble grec

03/07/2015

Continuem en espera de més conclusions del serial hel·lè. Grècia s’aproxima perillosament al control de capitals i a la suspensió de pagaments. L’acord d’última hora és la sortida amb més suport dels inversors, però a mesura que es va allargant el procés s’incrementa la incertesa i, sobretot, en cas que s’instauri aquest control de capitals o de produir-se algun impagament, augmenta la probabilitat del pitjor escenari, que és el de la sortida de l’euro. Diumenge vinent serà una data clau, en què el poble votarà en el referèndum convocat per Alexis Tsipras, i coneixerem el sí o el no a les mesures imposades per l’Eurozona. D’altra banda, i canviant de tema, els Estats Units van publicar unes dades pitjor de les esperades. En aquest marc, la Fed deixa oberta la porta a apujar els tipus d’interès entre el setembre i el desembre d’aquest any. Així doncs, l’euro avui se situava a un nivell d’1,11 dòlars.

Categories: General Tags: