Home > General > Correccions als mercats

Correccions als mercats

30/05/2015

En la jornada de divendres els principals mercats van marcar una tendència negativa. Les caigudes eren més pronunciades en mercats com el DAX, Eurostoxx 50 o CAC 40, amb baixades supe-ri­ors al 2%. El selectiu espanyol festejava el -1,50%. Aquest cop els protagonistes no eren els bancs centrals però sí alguns dels sospitosos habituals: grecs i ale- manys. Des d’Alemanya es va assenyalar que els grecs estaven sent molt optimistes quant a un possible acord. Com sempre tornem a l’estira-i-arronsa habitual. Les dades macroeconòmiques americanes no van ser gaire bones. La revisió del producte interior brut va ser pitjor del previst (contracció del 0,7% pel primer trimestre de l’any). Així, mercats americans van arrancar la sessió també en negatiu. L’eurodòlar tornava a reprendre la direcció de l’1,10.

Categories: General Tags: