Home > General > La setmana vinent més!

La setmana vinent més!

16/05/2015

Tanquem la setmana de més a menys. Les males dades macroeconòmiques presentades als Estats Units han contagiat el saber fer dels mercats europeus. La setmana vinent es publicaran les actes de la FED, les pujades de tipus en el marc de les dades econòmiques publicades en les últimes setmanes (PIB i dades del mercat laboral). Pel costat de l’activitat de l’índex de la FED de Filadèlfia del mes de maig, milloraria la lectura del mes anterior (8 esperat enfront al 7,5 anterior), dibuixant encara un trimestre dèbil enfront al PIB del 3,1% esperat pel consens del mercat. Quant a la inflació, s’espera un descens per al segon semestre del 2015. Dades del sector immobiliari mixtes. Els permisos d’habitatges haurien caigut durant el mes d’abril un -2,9% interanual enfront al +3,2% de març.

Categories: General Tags: