Home > General > Tancament pla de la renda variable europea

Tancament pla de la renda variable europea

01/05/2015

La renda variable europea va tancar plana la sessió, provocant el primer tancament mensual en vermell de l’any. L’anterior es justificava en el fet que la Fed no semblava descartar completament una pujada de tipus propera. Pel costat negatiu, les empreses de tecnologia així com les utilities presentaven els principals descensos, davant de les companyies de telecomunicacions i industrials, que tancaven el dia amb pujades. Quant als Estats Units, se situava en negatiu al tancament europeu. Per la seva banda, el petroli continuava repuntant, amb un or corregint notablement. La rendibilitat del benchmark a 10 anys europeu se situava en el 0,369%, més de tres vegades superior a la de fa 10 dies.

Categories: General Tags: