Home > General > La renda variable europea reacciona al repunt de l’euro

La renda variable europea reacciona al repunt de l’euro

30/04/2015

La renda variable europea va registrar el major descens de l’any, amb un DAX alemany liderant caigudes per sobre del 3%. Sanitat, consum bàsic i materials van ser els sectors que van registrar majors davallades. Per la seva banda, la renda variable nord-americana se situava també en vermell després de la publicació d’unes dades macro decebedores. Per la seva banda, l’euro s’enfilava notablement, així com la plata, i l’or se situava lleugerament negatiu. Pel que fa al petroli, també pujava per sobre del 2%. En aquest context, la rendibilitat del bo alemany a 10 anys s’enfilava notablement, seguint el ritme de l’última setmana.

Categories: General Tags: