Home > General > Grècia dóna un respir a la renda variable

Grècia dóna un respir a la renda variable

28/04/2015

La renda variable europea va tancar ahir en positiu, després de les modificacions realitzades pel govern grec a l’equip que està negociant amb l’eurogrup. En aquest context, va destacar el repunt dels països perifèrics, amb rendibilitats superiors a l’1,5%. Per sectors, els més beneficiats van ser el de consum cíclic, materials i energia, tots ells amb repunts per sobre del 2%. Això, tot i el descens dels preus del cru, que cedien al voltant del 0,3%. Pel que fa a altres matèries primeres, l’or s’enfilava de nou per sobre de 1.200 dòlars, i la plata s’enfilava més d’un 4%. Per la seva banda, la renda variable nord-americana també registrava ascensos al tancament europeu, encara que més modestos.

Categories: General Tags: