Home > General > Esperant les conclusions de l’Eurogrup

Esperant les conclusions de l’Eurogrup

25/04/2015

La clau del dia va ser la reunió de l’Eurogrup celebrada a Atenes. Previsiblement, el duo Tsipras/Varoufakis tenia la intenció de pressionar una mica més i Alemanya no estaria disposada a cedir, la qual cosa complicarà un acord entre ambdós. Tota aquesta interminable història ara puja de to, ja que el pròxim 12 de maig, al país hel·lè li vencen 747 Milions d’euros amb el Fons Monetari Internacional, fet pel qual el temps no corre al seu favor. Aquesta incertesa podria continuar frenant el mercat durant la setmana vinent. De moment, el tancament de setmana va ser positiu per a tots els parquets europeus. Mentrestant, l’euro s’apreciava enfront al dòlar, arribant al nivell d’1,090.

Categories: General Tags: