Home > General > Capítol N: Grècia no aconsegueix cap acord

Capítol N: Grècia no aconsegueix cap acord

24/04/2015

Època de presentació de resultats empresarials enmig de la guerra eterna de Grècia, on no s’espera cap acord en la reunió de l’eurogrup d’avui divendres, ni en la del dia 11 de maig. Grècia va guanyar temps amb les transferències de fons dels ajuntaments. El seu Tresor tindria uns 1.500 milions d’euros, liquiditat suficient fins a final de maig, i el BCE va tornar a elevat l’accés a l’ELA (més liquiditat) fins als 75.500 milions d’euros. Un focus de tensió addicional al país hel·lè és que la popularitat del govern grec s’ha desplomat des del 72% de l’aprovació del mes de març fins al 45,5% actual. A Alemanya, un 52% dels enquestats estaran a favor d’un Grexit, mentre que el 56% dels grecs veuen una possible sortida de l’euro.

Categories: General Tags: