Home > General > El QE europeu no s’atura

El QE europeu no s’atura

17/04/2015

En la reunió del BCE de dimecres passat es va descartar la possibilitat de la suspensió prematura del Quantitative Easing o d’una retallada del tipus de dipòsit. Amb el suport d’aquest QE, el PMI Manufacturer de l’Eurozona podria repuntar fins a nivells entorn del 60 a final del 2015. En aquest context, els bancs són els que presenten una major correlació amb l’evolució del PMI manufacturer. Altres sectors afavorits serien: industrial, recursos bàsics, assegurances, tecnologia i construcció. Per al contrari, els sectors amb una menor correlació amb el QE serien el de l’automòbil, telecomunicacions, immobiliari i béns de consum. En aquest context, l’encreuament euro/dòlar cotitza en lateral, al nivell d’1, 0728.

Categories: General Tags: