Home > General > Sense novetats (econòmiques) des del BCE

Sense novetats (econòmiques) des del BCE

16/04/2015

La renda variable europea va continuar repuntant després del discurs continuista de Draghi. Així doncs, el president del BCE va defensar la compra d’actius fins que es pogués constatar una millora de la inflació. Energia, utilities i industrials van liderar els ascensos. Quant als Estats Units, es van situar en terreny positiu al tancament europeu. Energia i materials van ser els sectors més beneficiats. En aquest context, va destacar el rebot dels preus del petroli, amb un WTI repuntant gairebé un 5%. Amb tot, després d’unes dades econòmiques nord-americanes pitjor del que s’esperava, el dòlar es mantenia gairebé sense canvis respecte a les principals divises. Finalment, va destacar el descens de les primes de risc als països perifèrics europeus.

Categories: General Tags: