Home > General > Setmana atípica

Setmana atípica

31/03/2015

Setmana atípica la que iniciem, a causa dels festius de Setmana Santa, pel que podrien ser unes dates de consolidació del bon comportament dels últims dies dels mercats. Els factors vius són: Iemen, on altres països de la zona intervenen per tal d’evitar que els rebels xiïtes continuïn avançant amb el suport de l’Iran. D’altra banda, les dades del mercat laboral dels Estats Units podrien ser fluixes, la qual cosa podria indicar que la Fed no apujarà els tipus tan aviat com s’havia pensat. En qualsevol cas, serà una dada important per començar a visualitzar quan podria ser la tan esperada pujada de tipus per part de Janet Yellen. Per últim, el debilitament dels beneficis americans com a conseqüència, principalment, d’un dòlar massa fort.

Categories: General Tags: