Home > General > Radiografia de la situació actual

Radiografia de la situació actual

28/03/2015

Recolzats en la sobrevaloració del dòlar destaca la bona evolució dels desenvolupats amb polítiques monetàries expansives (el Japó i l’eurozona) i, dins d’aquests, en particular els que tenen major exposició: Alemanya enfront dels Estats Units. En l’àmbit sectorial la millor evolució dels vinculats a consum enfront d’aquells sectors lligats a les commodities. Pel que fa a temes més geopolítics, a l’Eurozona Grècia s’ha compromès a presentar abans del di-lluns una llista de mesures de cara a alliberar les ajudes de la UE. Si no, Grècia tindria seriosos problemes per fer front al venciment de 450 milions d’euros de l’FMI el 9 d’abril. Encara que aquest assumpte seguirà dominant les notícies, el seu impacte als mercats fins ara ha estat molt limitat.

Categories: General Tags: