Home > General > Grècia, ‘la salvadora’

Grècia, ‘la salvadora’

26/03/2015

Grècia, a diferència de pressionar els mercats cap a baix, aquest cop ha servit com a impulsora. Sembla que el país presentarà com a molt tard dilluns vinent una nova bateria de mesures amb l’objectiu de desbloquejar l’entrega de nous fons. Això va unit als fets que apunten que Dijsselbloem, president de l’Eurogrup, hauria sol·licitat una revisió de la situació grega per a un possible desemborsament, la qual cosa desencadenava pujades als mercats grecs i una aguda caiguda de les TIR dels seus bons, especialment en els trams més curts de la corba. Ben al contrari succeïa amb la resta dels bons sobirans, tant els perifèrics com els core, que registraven ampliacions de les seves TIR. Per la seva part, el dòlar continuava la pèrdua d’empenta contra l’euro, a punt de recuperar el nivell d’1,10.

Categories: General Tags: