Home > General > Setmana macroeconòmica

Setmana macroeconòmica

24/03/2015

Aquesta setmana tenim bastanta data macroe-conòmica per endavant: avui començarem el dia coneixent la dada del PMI xinès i europeu, demà dimecres coneixerem la dada de l’IFO alemany i els béns duradors americans, dijous cap dada determinant i divendres sabrem el PIB final del quart trimestre dels Estats Units, que es revisaria des del 2,2%. Juntament amb el PIB coneixerem la intervenció de Janet Yellen sobre política monetària. El tema grec passa a un segon pla, juntament amb el risc polític espanyol, després de les eleccions andaluses celebrades diumenge passat. Mentrestant, avui l’euro ha escalat posicions enfront del dòlar, i encara que mantenint un nivell molt baix, sembla que es recupera una mica del cop patit aquest principi d’any.

Categories: General Tags: