Home > General > L’IBEX-35 no avança

L’IBEX-35 no avança

03/02/2015

El febrer ha començat sense grans canvis a les borses europees i amb un contundent revés a l’IBEX-35. L’índex selectiu es queda molt endarrerit a Europa. Sense perdre de vista Grècia, els inversors no s’obliden de l’efecte Podemos. Telefónica i el conjunt de la banca, inclòs Santander, en vigílies dels seus resultats corregien amb força. El gegant de les telecomunicacions espanyol manté la tensió en espera del tancament definitiu de la venda del seu negoci al Regne Unit i, sobretot, a una possible ampliació de capital després de la de Santander. Els dubtes s’estenen també a la banca. Les majors retallades corresponen a les entitats mitjanes, amb Bankia al capdavant. Santander cedia més d’un 1%, de manera que s’allunya dels 6 euros per acció un dia abans de presentar resultats.

Categories: General Tags: