Home > General > Lletres amb interessos negatius

Lletres amb interessos negatius

28/01/2015

La primera subhasta del Tresor després de l’anunci del QE va estar a punt de registrar les seves primeres taxes negatives. La rendibilitat mitjana de les lletres a 3 mesos s’ha enfonsat del 0,200% fins al 0,018%. Els mercats acaben de superar dues cites clau: la reunió de la BCE i les eleccions a Grècia. D’allà que la subhasta d’ahir superés l’habitual per les emissions de deute a curt termini. La subhasta va confirmar la fortalesa de la demanda del deute espanyol a curt termini, tot i la contundent caiguda en les rendibilitats. I és que el cost financer a 9 mesos també s’ha abaratit dràsticament respecte a la subhasta del passat desembre. Després del multimilionari programa de compra de deute, l’interès mitjà a 9 mesos ha baixat fins al 0,137% des del 0,373%.

Categories: General Tags: