Home > General > Fracàs del pla de la Hisenda espanyola?

Fracàs del pla de la Hisenda espanyola?

21/01/2015

Ahir va concloure el termini perquè les comunitats autònomes espanyoles i les entitats locals s’unissin a les noves eines que va oferir el ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques a tipus d’interès zero. Són eines que ofereixen finançament incentivat pel compliment dels objectius. Però sembla que el pla d’Hisenda no és una bona idea a ulls de les comunitats autònomes. La primera a renunciar-hi va ser Madrid, en considerar que els estalvis que Hisenda ha calculat per a la regió en el cas d’incorporar-se són mecanismes falsos. A Madrid també s’hi ha sumat el País Basc ja que es veu superior a la solvència d’Espanya i no veu necessari l’ús d’aquestes eines. Sembla que no seran les úniques que rebutjaran el pla d’Hisenda.

Categories: General Tags: