Home > General > Vigília de Reis: mercats baixistes

Vigília de Reis: mercats baixistes

06/01/2015

La sessió d’ahir va ser força grisa, amb caigudes considerables en els principals índexs mundials. Europa i l’Europa més perifèrica encapçalen les baixades, i aquesta vegada els índexs americans a mitjan sessió tenien una tendència a la baixa definida. Si hem de definir la jornada amb pocs titulars serien els següents: (i) Sonen tambors que Grècia podria abandonar l’euro, (ii) El preu del petroli cau considerablement (el preu del Brent, referència europea, va arribar a baixar més d’un 4%) i (iii) L’euro, en mínims dels darrers nou anys. Podria estar descomptant que incrementa la probabilitat d’una intervenció per part del Banc Central europeu. L’eurodòlar va estar intentant assolir els nivells d’1,19 rasos. Esperem que el Reis no portin carbó!

Categories: General Tags: