Home > General > Comença el 2015! Bon any a tothom

Comença el 2015! Bon any a tothom

03/01/2015

Els principals mercats van protagonitzar una jornada relativament moguda en què les grans protagonistes van ser la divisa i la prima de risc. Semblava que el mercat ho tenia clar: descompta cada vegada amb més força una actuació de Mario Draghi. Recordant que l’euro va depreciar-se a nivells d’un 12% durant el 2014. Una data a esperar o almenys a tenir en compte aquest mes és el 22 de gener, que és la pròxima reunió del Banc Central Europeu. Ahir el tipus de canvi eurodòlar flirtejava el nivell d’1,20. En aquest context, també van destacar els moviments de les primes de risc. La prima de risc espanyola va estar per sota dels 100 punts bàsics. Els principals índexs de renda variable europeus van tancar en negatiu. Eurostoxx (-0,22%) i el DAX-30 alemany (-0,48%). L’IBEX-35 va ser dels pocs valents a tancar en positiu.

Categories: General Tags: