Home > General > ‘Black Friday’ sense novetats

‘Black Friday’ sense novetats

29/11/2014

A final d’aquesta setmana hem conegut la dada del PIB espanyol del tercer trimestre de l’any, tenint una sorpresa positiva: l’economia del país veí ha crescut un 1,6% versus el creixement del 0,8% de l’Eurozona. El principal contribuïdor a aquesta millora ha estat l’augment del consum domèstic. D’altra banda, dijous passat vam conèixer també les conclusions de la reunió entre els països que formen l’OPEP: van decidir no tocar res. Això sig­nifica que l’oferta de petroli es mantindrà als nivells actuals i, en con­seqüència, la davallada del preu de l’or negre es pronuncia. En aquest context, les borses cotitzaven sense cap tendència i tancaven el penúltim mes de l’any amb un Black Friday sense més novetats.

Categories: General Tags: