Home > General > Tots pendent de la reunió de l’OPEP

Tots pendent de la reunió de l’OPEP

27/11/2014

Tancament mixt en la renda variable de l’Eurozona, després d’una jornada marcada per unes dades agredolces als Estats Units. L’índex alemany DAX va repuntar, mentre que altres índexs com el CAC francès o l’IBEX espanyol retrocedien lleugerament. Als Estats Units, la renda variable se situava plana al tancament europeu, després d’unes dades econòmiques relativament negatives. Així doncs, l’atur setmanal augmentava més del previst, l’índex PMI de Chicago corregia lleugerament i les dades de consum no mostraven un panorama gaire més esperançador. Amb tot, en conjunt els nivells són bons, mostrant una economia robusta encara que una mica menys dinàmica. Això es va reflectir en l’euro, que reprenia posicions respecte al dòlar nord-americà. Quant al petroli, continuava cedint a l’expectativa de la reunió de demà.

Categories: General Tags: