Home > General > I ahir, un altre cop pujades!

I ahir, un altre cop pujades!

26/11/2014

Són molt agradables les setmanes que comencen amb dos dies positius, especialment quan es fa fosc molt d’hora i fa un temps incert. Bromes a part, en la jornada d’ahir van destacar les bones dades alemanyes i un sector financer fort en espera que el BCE actuï per evitar la deflació. El selectiu espanyol va acabar sumant un 0,54% festejant els 10.700 punts. Els bancs com ara Caixabank i Sabadell van sumar prop de l’1,7% i entitats com el Popular, Bankinter i BBVA van oscil·lar entre el 0,6% i 0,9% de guanys. La rendibilitat dels bons europeus seguia marcant mínims. Si mirem la divisa, l’euro va tornar a agafar una mica de força respecte al dòlar. Els dies anteriors cotitzava prop de l’1,24 i ahir, pel volts de les vuit del vespre, rondava l’1,2480.

Categories: General Tags: