Home > General > Descens de matèries primeres

Descens de matèries primeres

25/11/2014

La renda variable europea va finalitzar una nova sessió en verd, exceptuant el FTSE 100 britànic. Malgrat això, els índexs europeus en l’última hora de sessió van anar disminuint, fins a finalitzar en un tancament positiu, però discret. Això es va justificar de nou en un descens de les mineres, les companyies d’energia i les productores de matèries primeres. En aquest context, el preu del Brent es mantenia a l’entorn de 80, davant les perspectives d’un descens de la producció a la reunió de l’OPEP aquest dijous. Quant als Estats Units, la renda variable tornava a batre màxims històrics, tot i que reduïa lleugerament els guanys al tancament europeu. Finalment, la rendibilitat del benchmark nord-americà s’enfilava fins al 2,322%.

Categories: General Tags: