Home > General > Els mercats arrenquen el vol

Els mercats arrenquen el vol

22/11/2014

Tancament positiu de la setmana en la renda variable. He començat un divendres que semblava avorrit i finalment ha acabat sent el dia més alcista de la setmana. En aquest context, durant els primers compassos Draghi animava els mercats financers amb un discurs molt expansiu. Una altra sorpresa va venir de la mà de l’autoritat monetària xinesa, la qual va anunciar la rebaixa dels tipus d’interès de referència. Pel que fa a S&P 500, es va contagiar de la inèrcia positiva de la renda variable europea en una sessió sense publicacions macro de rellevància a l’altre costat de l’Atlàntic. Per la seva banda, el petroli Brent recuperava el nivell dels 80 dòlars, amb un or repuntant lleugerament. Finalment, també va repuntar la rendibilitat del bo a 10 anys del benchmark europeu i del nord-americà.

Categories: General Tags: