Home > General > Continua la tendència alcista als mercats

Continua la tendència alcista als mercats

20/11/2014

Per tercer dia consecutiu, la renda variable europea va tancar amb signe positiu, malgrat el mal comportament de l’índex espanyol. Quant als Estats Units, la renda variable mostrava un lleuger descens en espera de les actes del FOMC i en un context de dades negatives des del sector immobiliari. Cal esperar un to menys expansiu des de la Fed, la qual cosa podria tenir també un reflex negatiu sobre l’S&P 500. Pel que fa a les matèries primeres, el petroli recuperava posicions lentament, encara que per sota dels 80 dòlars el barril i l’or queia amb força, situant-se per sota dels 1.200 dòlars. Respecte a la rendibilitat a 10 anys, la del benchmark nord-americà s’enfilava per sobre del 2,35%.

Categories: General Tags: