Home > General > Continua la tendència alcista als mercats

Continua la tendència alcista als mercats

19/11/2014

La renda variable europea va mantenir el repunt d’ahir i va continuar tancant en números positius. L’anterior es va justificar principalment en una bona dada del ZEW alemany, que va reflectir una millora notable de les expectatives respecte a la dada anterior i, sobretot, davant la dada esperada. Quant als Estats Units, els índexs principals de renda variable s’enfilaven al tancament europeu, liderats pel sector de salut i una recuperació de les small i mid caps després del descens d’ahir. Tot i haver-hi mi­llors dades econòmiques, la rendibilitat del benchmark a 10 anys nord-americà corregia lleugerament a la baixa, amb el petroli que continuava cedint posicions. Davant això, el preu de l’or s’enfilava lleugerament.

Categories: General Tags: