Home > General > Putin abandona el G-20 i els mercats ho celebren

Putin abandona el G-20 i els mercats ho celebren

18/11/2014

Arrenquem la setmana amb la ressaca del G-20 del cap de setmana passat i la digestió de la revisió d’una important casa d’anàlisis sobre Espanya, la quan confirma la BBB i la perspectiva estable, tot i el delicat moment polític que viu actualment. Pel que fa a Rússia, crida l’atenció la manera com va marxar Putin del G-20, abans d’hora. Aquest va deixar clar que el conflicte amb Ucraïna seguirà viu durant uns quants mesos. Pel que fa a les grans cites que ens esperen, la reunió de l’OPEP del pròxim 27 de novembre donarà llum a l’actual davallada del preu del petroli. En aquest context, els mercats europeus van reaccionar positivament a aquestes notícies. Mentrestant, Wall Street seguia sense tendència en el moment del tancament de les borses europees.

Categories: General Tags: