Home > General > Wall Street cotitza sense rumb en espera de més resultats

Wall Street cotitza sense rumb en espera de més resultats

17/11/2022

Nova jornada de guanys a banda i banda de l’Atlàntic, més forts als Estats Units, davant l’expectativa d’un refredament de la inflació després de la caiguda en els preus de producció del mes d’octubre. Així, a l’Euro STOXX Tecnologia i Energia van liderar els guanys, mentre que Químiques i Alimentació van presentar les majors caigudes.
Pel que fa a les divises, l’euro va continuar amb les últimes pujades, apreciant-se per sobre d’1,04 dòlars, i en aquests moments cotitza a 1,04. En matèries primeres, el futur del Brent va retrocedir fins a 92,5 dòlars per barril i en aquests moments cotitza a 94,1. L’or va acabar la sessió europea estable, a 1.770 dòlars l’unça, i ara cotitza en 1.780 dòlars.
En renda fixa, segueixen els vents de cua per als índexs de crèdit gràcies a la menor pressió dels trams llargs. En core, el Treasury va cedir 8 punts bàsics, fins al 3,77% (en aquests moments repunta fins al 3,82%), amb el 10 anys alemany al 2,10%. En primari, el mercat comença obrir-se: CaixaBank va col·locar un Tier 2 (call 5 anys) al 6,29% i Iberdrola un doble tram sènior green a 6 i 10 anys (3,15% i 3,43% de rendibilitat).
Pel que fa a la geopolítica, un míssil ha matat dues persones en un poblet polonès pròxim a la frontera amb Ucraïna. Biden i el seu homòleg polonès, Duda, han qüestionat si el míssil va ser disparat des de Rússia. Segons la premsa, les recerques inicials dels Estats Units suggeririen que va ser un míssil ucraïnès que havia estat disparat contra míssils russos. Els ambaixadors de l’OTAN mantindran una reunió d’emergència avui al  matí.
Finalment, els mercats europeus van tancar en vermell, mentre que Wall Street cotitzava també en vermell a l’hora de tancament dels mercats europeus a l’espera de més resultats i amb l’estela dels resultats de les vendes minoristes.

Categories: General Tags: