Home > General > Les tecnològiques arrosseguen el Nasdaq però el repunt continua

Les tecnològiques arrosseguen el Nasdaq però el repunt continua

27/10/2022

L’Euro Stoxx-50 va aconseguir tancar el dia per sobre dels 3.600 punts amb una variació diària del +0,55%. Les empreses alemanyes van ser les que més van impulsar les borses europees, ja que el DAX va finalitzar amb una alça d’un punt percentual.
A mitja sessió a Wall Street els índexs americans presentaven comportaments molt dispars, mentre el Dow Jones i l’S&P-500 presentaven augments moderats, el Nasdaq cotitzava en negatiu i el Russell-2000 de petites i mitjanes empreses s’apuntava un 2% amunt.
El motiu d’aquesta disparitat s’explica per la temporada de resultats trimestrals. Alphabet i Microsoft van arrossegar a la baixa amb caigudes de les seves accions de prop d’un 6% degut a decebedors informes de vendes. En canvi, el gegant de pagaments Visa pujava més d’un 5% gràcies a superar les estimacions de beneficis.
La campanya continuarà avui amb noms de gegants com Mastercard i McDonald’s, així que és previsible que la volatilitat i els forts moviments en les accions continuïn durant les properes setmanes.
Pel que fa a la renda fixa, la possibilitat que la Fed desacceleri el ritme de pujada de tipus d’interès, la ja palpable desacceleració econòmica i la possibilitat que Biden acabi negociant amb Putin sobre la guerra a Ucraïna va calmar els rendiments del deute públic.
Per últim, el parell eurodòlar presentava un moviment de forta apreciació de la moneda única, que va situar el tipus de canvi lleugerament per sobre de la paritat.

Categories: General Tags: