Home > General > Torna la volatilitat als mercats

Torna la volatilitat als mercats

20/10/2022

L’augment del rendiment dels bons dels Estats Units ha aportat volatilitat al mercat de valors, que després de dues sessions de guanys veia com els inversors començaven a dubtar d’aquest optimisme recent. Dins del context de la presentació de resultats trimestrals del tercer trimestre, li tocava el torn a Netflix, que era especialment analitzat amb lupa després que les últimes dues presentacions de resultats hagin estat dolentes, registrant pèrdues. Aquesta vegada no era així i la creadora de continguts publicava com el seu número de subs­criptors creixia més del previst pels analistes. Aquests resultats feien que el valor de l’acció registrés una pujada del 15%. Els següents a fer públics els seus comptes eren Tesla i IBM.
En aquest context, el Treasury a 10 anys pujava al seu nivell més alt des de mitjan 2008 després que les dades mostressin una caiguda del 8,1% al setembre en els habitatges iniciats. La nova construcció residencial va caure i això els inversors s’ho prenien com un senyal que l’economia s’està desaccelerant.
Pel que fa al preu del cru, pujava un 1,5% i seguia la tendència que es marcaven els analistes de pujades del preu de la matèria primera després de les novetats procedents de la Xina amb les declaracions del president, Xi Jinping, i el seu suport a l’economia xinesa, fet que es traduïa en una previsió d’augment de la demanda del cru.

Categories: General Tags: