Home > General > Continuen les presentacions de resultats empresarials

Continuen les presentacions de resultats empresarials

19/10/2022

Continua la temporada de resultats empresarials del tercer trimestre amb Netflix, Johnson & Johnson i Goldman Sachs, després que el sector bancari i Pepsico hagin deixat un bon regust de boca al mercat. En especial Netflix és el que més ganes té de realitzar la presentació, volent trencar la ratxa de dos trimestres de pèrdues amb la publicació d’aquests resultats.
El mercat continuava mantenint el color verd iniciat dilluns passat, en espera de  conèixer nous resultats empresarials i també altres dades macroeconòmiques.
Per la seva banda, pel que fa al Regne Unit, la lliura esterlina continua perdent valor, gairebé un 2%, degut al canvi de decisions al país britànic en el pla fiscal, reduint part de la necessitat d’un augment agressiu dels tipus d’interès per part del Banc d’Anglaterra. Les accions europees pujaven gràcies a aquestes novetats i seguint l’estela de Wall Street. A més a més, el nou ministre de Finances del Regne Unit, Jeremy Hunt, va desfer el pla econòmic muntat per la primera ministra, Liz Truss, el qual va provocar una pèrdua de confiança dels inversors.
En clau energètica, els membres de la Unió Europea encara estan lluny d’identificar les solucions comunes a la crisi energètica. Els països de la Unió Europea segueixen en desacord sobre com abordar la qüestió. Alguns països com Espanya volen que es limiti el preu del gas natural i del petroli, i altres països com Finlàndia i Eslovàquia s’oposen a les subvencions directes.

Categories: General Tags: