Home > General > Joe Biden torna a confiar en Jerome Powell com a president de la Reserva Federal

Joe Biden torna a confiar en Jerome Powell com a president de la Reserva Federal

23/11/2021

Els mercats asiàtics van finalitzar la sessió de cotització d’ahir en tonalitat mixta, on el desglossament per països sortia favorable per a la Xina, amb els principals índexs en verd. A Hong Hong, el Hang Seng va baixar un 0,39%. I per últim, el Japó finalitzava pla, mentre que l’Índia davallava pràcticament dos punts percentuals. A Europa les borses van tancar majoritàriament en positiu. L’IBEX-35 va pujar 70 punts bàsics, deixant enrere una setmana dèbil com va ser l’anterior, on va acumular unes pèrdues de més de tres punts percentuals. Als Estats Units, els selectius cotitzaven optimistes, després de conèixer la decisió del seu president, que va nominar Jerome Powell per continuar quatre anys més com a president de la Fed, aquest amb el suport de Lael Brainard com a vicepresidenta, i només resta la votació al Senat. Aquesta notícia era presa amb optimisme pels inversors i l’índex S&P-500 Banks Group avançava un 2,50%. També als Estats Units, les vendes del mes d’octubre d’habitatges de segona mà van resultar més positives de l’esperat, 6,34 milions enfront els 6,20 milions esperats. Pel que fa a l’encreuament eurodòlar, l’euro perdia prop de 20 punts bàsics i cotitzava a 1,1265.
Aquest avanç de la divisa referent de la major potència mundial deixava els futurs de l’or disminuint prop del 2%. En canvi, el petroli cru pujava un punt i mig percentual, i els barrils Brent i WTI cotitzaven a 80 dòlars i 77 dòlars, respectivament.

Categories: General Tags: