Home > General > La renda variable dels Estats Units digereix amb positivitat les desfavorables dades de desocupació

La renda variable dels Estats Units digereix amb positivitat les desfavorables dades de desocupació

19/11/2021

El mercat laboral dels Estats Units obria retrocedint lleugerament després que les peticions per subsidi de desocupació augmentessin fins a 268k quan el consens d’analistes preveia una disminució fins als 260k des de les 269k de la lectura precedent. A horari de tancament europeu, els mercats de renda variable cotitzaven en tonalitat mixta i tant el Nasdaq com l’S&P-500 pujaven lleugerament, mentre que el Dow Jones baixava aproximadament dues dècimes percentuals.
En clau microeconòmica, a la sessió d’ahir van destacar les publicacions de resultats, com la del gegant asiàtic Alibaba o Nvidia, entre d’altres. En el cas de BABA, degut a una presentació dels resultats del tercer trimestre inferior a les previsions del consens, l’acció davallava més d’un 10%. En canvi, la tecnològica dels Estats Units pujava més d’un 8% després de batre les previsions del analistes.
Els selectius asiàtics van tancar majoritàriament en negatiu, entre els quals el Hang Seng va caure un 1,29%. Els índexs europeus també van tancar a la baixa. Portugal i Espanya van presentar caigudes de prop d’un punt percentual, fet que deixava l’IBEX-35 per sota de la franja dels 9.000 punts bàsics.
Amb relació a l’encreuament eurodòlar, la divisa referent de la Unió Europea recuperava un 0,25% davant el dòlar. I pel que fa a l’or, baixava lleugerament degut als resultats de les peticions de desocupació juntament amb les recents lectures de la inflació, ja que es feia més probable un inici del tapering abans de l’esperat als Estats Units.

Categories: General Tags: